DIANE STEIN DELER SINE CCHR-AKTIVITETER

Diane Stein har været en del af CCHR Florida siden 2014 og har reddet hundredvis af liv gennem sit arbejde. Hun fortæller os hvordan.
Diane Stein, formand CCHR Florida, giver indsigt i, hvad enhver kan gøre som en del af en CCHR-afdeling mod misbrug.

Diane Stein hjalp med at etablere CCHR Florida i 2014, som siden har indsendt over 6.900 klager og har haft 85 undersøgelser udført af offentlige myndigheder på kriminelle psykiatere og deres faciliteter. De har også forårsaget, at 606 mennesker blev frigjort, der holdes mod deres vilje på psykiatriske afdelinger.

Hvorfor blev du medlem af CCHR?

Fordi det er den eneste gruppe, der påtager sig kriminel psykiatri. Jeg er en kæmper og har altid været det. Jeg var barnet på skolebussen, som ville stille sig op mod bøllen. Hvis du inderst inde er en kæmper, den person, der ikke bare ønsker at anbringe et plaster på et problem, men ønsker at rive det ud ved rødderne, så er CCHR perfekt.

Hvad gør en person som del af en CCHR-afdeling?

Der er fundamentale handlinger, som CCHR gør for at forbedre psykisk sundhed, såsom at finde sager med overgreb, indgive klager og lovgivnings-aktiviteter. Hvis du kun lige er begyndt på din egen aktivitet, kan du først lokalisere en aktiv afdeling i nærheden ved at kontakte CCHR. De kan vejlede dig, idet du ligger fundamentet for din aktivitet.

Alle ønsker at frembringe øjeblikkelige resultater. Den måde, jeg gjorde en forskel med det samme, var ved først at kende og forstå loven angående psykisk sundhed inden for mit område og så identificere den største kilde til misbrug. For mig var det om børn og ufrivillig psykiatrisk undersøgelse uden forældrenes viden. Så snart jeg spottede problemet, begyndte jeg at uddanne familier i loven, deres rettigheder, og hvad de kunne gøre ved situationen. Det var begyndelsen, og derfra arbejdede jeg på at få de grundlæggende handlinger udført. Dette er, hvad man kan gøre:

 1. Find, og dokumentér eksempler på psykiatriske overgreb.
 2. Indsend en klage vedrørende det til politiet, medicinske eller andre professionelle bevillingsnævn, osv.
 3. Hjælp misbrugte personer eller deres familier med at give medieinformation og dokumentar-interviews, såvel som at tale ved offentlige arrangementer og besøge politikere.
 4. Dokumenter systemiske overgreb på psykiatriske institutioner og klag til de relevante instanser.
 5. Undersøg omfanget af psykiatriens indflydelse, og giv denne information til din nærliggende CCHR-afdeling, og brug det i lokale materialer for at øge bevidstheden om psykiatriske overgreb og kriminalitet.
 6. Før tilsyn med og forhindre psykiatrisk inspireret lovgivning.
 7. Før tilsyn med, og støt love for at beskytte menneskerettigheder og til at få psykiatrien til at gøre rede for skadelige praksisser.
”Hvis du inderst inde er en kæmper, den person, der ikke bare ønsker at anbringe et plaster på et problem, men ønsker at rive det ud ved rødderne, så er CCHR perfekt.”
 1. Oplys, og uddan offentligheden ved at uddele CCHR-dokumentarfilm og -materialer gennem flere kanaler – ved at uddele dem, arrangementer, sociale medier, pressemeddelelser osv.
 2. Brug Psykiatri: Skade og død-dvd’en (eller den omrejsende udstilling, når den besøger dit område) til at finde og dokumentere psykiatriske overgreb og uddanne samfundsledere, lovgivere og beslutningstagere.
 3. Arbejd med forældre, lærere og andre undervisere for at skabe eksklusion af skadelige psykiatriske/psykologiske programmer og handlinger i skoler, colleger og universiteter.
 4. Få folk til at underskrive det Psykiatriske livstestamente for at beskytte dem mod påtvungen psykiatrisk indblanding og behandling. Gå til cchrint.org/psychiatric-living-will for en kopi.

Hvad er du mest stolt af fra dit arbejde?

Fra en ung alder ønskede jeg at inspirere og give mod til andre for at slås for deres rettigheder. Og det er, hvad jeg er mest stolt af. Som en gruppe, der arbejder sammen for det samme mål, vil vi skabe permanent forandring.


GØR EN ENDE PÅ PSYKIATRISKE OVERGREB

Som en almennyttig vagthund over for psykiatrien er CCHR afhængig af medlemskaber og bidrag til støtte af vores mission med at eliminere psykiatriske overtrædelser af menneskerettighederne og skabe ordnede forhold på området. For at blive en del af verdens største bevægelse, der arbejder for reformer inden for psykisk sundhed, slut dig til den gruppe, der har været medvirkende til at få vedtaget over 180 love, der beskytter borgerne mod overgreb fra psykiatriens side.

DOWNLOADS