AFSLØRENDE KENDSGERNINGER OM PSYKIATRISKE OVERGREB
Veteraner kræver, at medicineringen af soldater ophører

Med en selvmordsrate, der er tæt på tre gange så høj blandt amerikanske veteraner, som i den generelle befolkning, vil de, der bekymrer sig for vores soldater, virkelig gerne finde svar, som kan hjælpe med at løse krisen. Svarene findes i MMK’s afslørende dokumentarfilm, Den skjulte fjende: Psykiatriens skjulte agenda, som afslører årsagssammenhængen mellem psykofarmaka, den høje selvmordsrate blandt veteraner, pludselige dødsfald og stigende vold inden for militæret.

Sergent i de Grønne Baretter (fhv.) Hannis Latham (til venstre) og oberst i luftværnet, John Henke (højre), er veteraner, der arbejder på at beskytte andre veteraner og militærpersonale mod psykiatrisk medicinering ved regelmæssig fremvisning af filmen for veteraner over hele landet.

”Psykiatrisk medicin gør vores moderne krigsførelse så meget mere dødbringende for vores hjemvendte soldater end nogen tidligere krig,” sagde sergent Hannis Latham, USA’s Grønne Baretter, ”A-holdet” under 10. specialstyrke (fhv.).

”I stedet for at skabe rehabiliteringsprogrammer for hjemvendte veteraner, som har været igennem en meget ubehagelig oplevelse, så får vores veteraner meget ofte ordineret antipsykotiske midler, beroligende midler og antidepressiver og bliver opfordret til at blande det sammen og tage det.”

Oberst John A. Henke (fhv.), der er en højt dekoreret luftværnspilot, militærpræst og klinisk psykolog, og som deltog i USA’s viceforsvarsministers studie omkring kampklarhed, siger:

”I stedet for at hjælpe veteraner med at komme sig efter deres oplevelser i krigen er deres smerter blevet tilsløret med kraftigt virkende præparater. Det drejer sig om opioider og adfærdsændrende psykiatrisk medicin, som skaber afhængighed og hyppigt bidrager til fatale overdoser blandt patienter under Veteran-administrationen, som er tæt på det dobbelte af det nationale gennemsnit.”

Henke og Latham talte ved filmens New York-premiere i maj 2014. De og andre er fortsat med at bruge dokumentarfilmen til veteraner som et brugbart pædagogisk værktøj.

Medborgernes Menneskerettighedskommission sponserer 12 omrejsende multimedie-udstillinger som et led i den verdensomspændende kampagne for at skabe øget opmærksomhed omkring psykiatriens overgreb. Den har vist sig at have stor gennemslagskraft. De mobile udstillinger er baseret på den permanente udstilling i MMK’s internationale hovedkvarter i Los Angeles. De viser udviklingen i overgreb fra psykiatriens barndom og til nu. Det aftalte spil mellem psykiatrien og medicinalindustrien afsløres, og man ser, hvordan psykiatrisk medicin markedsføres, så millioner af mennesker på verdensplan nu er afhængige.

De omrejsende udstillinger kommer rundt i alle verdensdele og bliver ofte stillet op i nærheden af parlamentsbygninger eller andre vigtige regeringsbygninger. De får besøg af parlamentarikere, embedsmænd, læger og sygeplejersker, psykiatere og psykologer, militærfolk og veteraner og i tusindvis af almindelige mennesker.



Neurolog undersøger ”pludselige dødsfald”

Den californiske neurolog, dr. Fred Baughman, jr., har udarbejdet en liste over næsten 400 mistænkelige dødsfald blandt soldater og veteraner, hvoraf mange er tilskrevet ”naturlige årsager”.

”Hvad fanden er ’naturlige årsager’ for en 20-årig?” spørger Baughman.

Hans forskning har bragt ham til den overbevisning, at ”pludseligt hjertestop uden puls og hjernedød i 4-5 minutter sandsynligvis kan forårsages af en cocktail af psykiatrisk medicin, specielt antipsykotiske midler”.

Han fandt fælles træk mellem Andrew Whites tilfælde og hændelser der involverede tre andre veteraner fra West Virginia, der alle var i tyverne, og som døde, mens de sov. Dette skete i begyndelsen af 2008: ”Alle havde fået diagnosen ’PTSD’ – en psykologisk diagnose, ikke en hjernesygdom (fysisk abnormitet); alle var på den samme cocktail af receptpligtig medicin, nemlig Seroquel (antipsykotisk middel), Paxil (antidepressiv) og Klonopin (benzodiazepin); og alle forekom ’normale,’ da de gik i seng.”

Sammen med andre læger og MMK har dr. Baughman udsendt en indtrængende advarsel: ”Jeg opfordrer militæret til et øjeblikkeligt forbud mod al antipsykotisk og antidepressiv medicin, indtil der har været en komplet, helt offentlig afklaring af omfanget af og årsagerne til denne epidemi af sandsynlige, pludselige hjertestop.”



INDFØR MENNESKERETTIGHEDER PÅ DET PSYKISKE SUNDHEDSOMRÅDE

Som en almennyttig vagthund over for psykiatrien er CCHR – Medborgernes Menneskerettighedskommission – afhængig af medlemskaber og bidrag til støtte af vores mission med at eliminere psykiatriske overtrædelser af menneskerettighederne og skabe ordnede forhold på området. Du kan blive en del af verdens største bevægelse, der arbejder for reformer inden for psykiatrien og beslægtede områder, ved at slutte dig til den gruppe, der har været medvirkende til at få vedtaget over 170 love, der beskytter borgerne mod overgreb fra psykiatriens side.

DOWNLOADS