DOKUMENTARFILMEN DEN SKJULTE FJENDE
AFSLØRER DEN HEMMELIGE OPERATION,
DER STÅR BAG SELVMORD I MILITÆRET

I begyndelsen af 2013 blev en overraskende statistik offentliggjort på den officielle hjemmeside for det amerikanske forsvarsministerium. Antallet af selvmord i militæret havde i 2012 langt overskredet det samlede antal dræbte i kamp – et gennemsnit på næsten en om dagen. En måned senere kom en endnu mere tankevækkende statistik fra det amerikanske departement for veteraner (hjemvendte soldater): antallet af selvmord blandt veteraner er nu nået op på 22 om dagen – omkring 8.000 om året.

Situationen blev så alvorlig, at forsvarsministeren i USA kaldte selvmordene i militæret for en ”epidemi”.

Nogle hævder, at dette udbrud af selvskade skyldes krigens stress. Men rent faktisk viser det sig, at 85 % af dem, der begik selvmord i militæret, aldrig havde været i kamp, og at 52 % end ikke havde været udsendt.

Så hvad har fået selvmordsraterne i militæret til at skyde i vejret?

Ifølge dokumentarfilmen Den skjulte fjende: Psykiatriens skjulte agenda peger alle beviser i én retning, nemlig de skyhøje mængder af psykiatriske medikamenter, der er blevet ordineret siden 2003. Velkendte bivirkninger af disse medikamenter, som f.eks. forøget aggression og selvmordstanker afspejler sig i lignende stigninger i hyppigheden af vold i hjemmet, børnemishandling, sexforbrydelser og selvskade, der involverer nuværende eller tidligere soldater.

Følger man sporet videre, vil man se, at psykiaterne konstant udvider definitionen af, hvad det vil sige at være ”psykisk syg,” især hvad angår posttraumatisk stresslidelse og PTSD blandt veteraner. Og inden for psykiatrien følges diagnoser med psykologiske lidelser som f.eks. PTSD, personlighedsforstyrrelse og socialfobi næsten uundgåeligt af ordinering af mindst én form for psykiatrisk medicin.

Psykiaterne ved, at deres medikamenter i virkeligheden ikke helbreder noget, men blot maskerer symptomerne. De er ganske klar over de mange farlige bivirkninger, inklusive mulig afhængighed. De påstår imidlertid, at fordelene ved medicinen er større end risikoen ved dens bivirkninger. Så mens der intet gøres ved soldatens virkelige problemer, forringes hans helbred.

Som svar på disse barske selvmordsstatistikker i militæret postes der flere og flere penge ind i psykiatrien: Pentagon i USA bruger nu 2 mia. dollars om året alene på psykisk sundhed. Veteran-administrationens budget for psykisk sundhed er eksploderet fra 3 mia. dollars i 2007 til næsten 7 mia. i 2014 – alt sammen mens tilstandene fortsat forværres.

Den skjulte fjende sætter hele situationen i skærende relief og tilråder samtidig soldater og veteraner at få oplysninger om den virkelige fare ved psykiatri og psykiatriske medikamenter. Løsningen findes i deres ret til fuldt og ærligt informeret samtykke samt i deres udøvelse retten til at nægte behandling. Vores medlemmer i forsvaret skal vide, at der findes sikre og effektive ikke-psykiatriske løsninger på rædslerne ved krigsstress, og at disse løsninger ikke udsætter dem for nogen farlige og giftige behandlinger, der kun forværrer deres helbred.

DOWNLOADS