CCHR-FORUM UDFORSKER
FARERNE VED PSYKOFARMAKA

Sagfører med speciale i forsømmelser i sundhedssektoren Jim Pocrass forklarer, hvad læger er juridisk bundet til at fortælle deres patienter, før de udskriver recepter på psykofarmaka.
CCHR holder et uddannelses­forum for alle trosretninger og professioner om, hvordan man forstår og håndterer psykofarmaka.

Citizens Commission on Human Rights blev stiftet i 1969 af Scientology Kirken og den afdøde dr. Thomas Szasz, professor emeritus i psykiatri, og er dedikeret til at beskytte patienter og gøre det af med psykiatriske overgreb.

I ånden af den mission samledes over 80 medlemmer fra en række af forskellige professioner og trosretninger i Scientology Kirken i Los Angeles for at lære om farerne ved psykofarmaka og finde ud af, hvad man kan gøre ved det.

Eventen blev åbnet med et afsnit fra CCHR dokumentarfilmen Død forkert, som følger en mors søgen efter sandheden om hendes søns selvmord, og hun var helt ødelagt, da hun fandt ud af, at det var forårsaget af ordineret psykofarmaka.

Når man giver sit informeret samtykke, indenfor almen medicin, omfatter det risikoer, fordele og alternativer, så patienten kan tage en informeret beslutning. Informeret samtykke er en praksis psykiatere rutinemæssigt undgår.

Det blev efterfulgt af en tale fra narko-abstinensrådgiveren dr. Alan Sosin, hvor han beskrev, i et sprog alle kunne forstå, de komplekse virkninger fra psykofarmaka på sindet og kroppen.

Sagfører med speciale i forsømmelser i sundhedssektoren Jim Pocrass oplyste derefter publikum om lægemiddelloven i Californien. Ved slutningen var hver deltager udstyret med kendsgerningerne om, hvilken information læger, per loven, bør give til deres patienter, før de råder dem til at tage psykofarmaka.

Når man giver sit informeret samtykke, indenfor almen medicin, omfatter det risikoer, fordele og alternativer, så patienten kan tage en informeret beslutning. Informeret samtykke er en praksis psykiatere rutinemæssigt undgår.

For at tage initiativ og bringe budskabet med tilbage til deres respektive lokalsamfund, blev publikum forsynet med en overflod af gratis oplysningsmaterialer sammen med CCHR undervisningspakker – hver med dens egen lærervejledning, dokumentar og et sæt af informationshæfter, der kan bruges i klasser eller med grupper.

”Det var den bedste event, jeg nogensinde har deltaget i. Jeg havde virkelig brug for den information,” skrev en deltager i en efter-event-rundspørge. ”Jeg har taget Prozac i det sidste 1,5 år, og jeg vil virkelig gerne ... håndtere det fuldstændigt.”




FAKTA

CITIZENS COMMISSION ON HUMAN RIGHTS
spreder sandheden om elektrochok-”terapi” (ECT).

100.000

MODTAGER ELEKTROCHOK

årligt i USA.

1,2 MILLIARDER $

I PROFIT

fra elektrochok bliver indsamlet hvert år af den amerikanske psykiatri industri.

100 %

STØRRE

chance for at du vil modtage elektrochok, hvis du er 65 versus 64. Hvad er forskellen? Medicare (USA’s regerings sygesikring for de ældre) gælder i en alder af 65.

70 % AF

ELEKTROCHOK-

ofre er kvinder.

1 MILLION

MENNESKER

modtager elektrochok rundt om i verden hvert år.



VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP

Som en almennyttig vagthund over for psykiatrien er CCHR – Citizens Commission on Human Rights – afhængig af medlemskaber og bidrag til støtte af dets mission med at eliminere psykiatriske overtrædelser af menneskerettighederne og skabe ordnede forhold på området. Du kan blive en del af verdens største bevægelse, der arbejder for reformer inden for psykisk sundhed, ved at slutte dig til den gruppe, der har været medvirkende til at få vedtaget over 180 love, der beskytter borgerne mod overgreb inden for psykisk sundhed.

DOWNLOADS