OVERSVØMMES MED CCHR VED ÅRLIG EVENT FOR SYGEPLEJERSKER

CCHR’s bod ved konferencen for National Student Nurses’ Association i Nashville, Tennessee, april 2018, er oversvømmet med besøgende, der forlanger materialer.
Studerende ved en national konference for sygeplejersker sætter helhjertet pris på CCHR’s arbejde.

Ved den årlige konference for National Student Nurses’ Association (Den Nationale Forening af Sygeplejeelever – NSNA), tiltrak CCHR’s bod en uafbrudt strøm af deltagere til dets displays med gratis CCHR-dokumentarfilm, -brochurer, -informationsmapper og -undervisningspakker.

NSNA er helliget til at skabe den professionelle udvikling af sygeplejeelever. Derfor var CCHR der for at give vigtig information til dem, der kommer til at have mange folks liv og velbefindende i deres hænder.

Sygeplejeelevernes interesse for CCHR-information var så stor, at en af de frivillige blev tildelt det eneste job at fylde op med materialer på bordet – materialer, som forsvandt, så snart hun placerede dem der.

En af de frivillige bar en T-shirt, der proklamerede, ”Barndom er ikke en psykisk forstyrrelse” og fik regelmæssige kommentarer af enighed og også erkendelser, at ja, almindelig børneadfærd kræver ikke medicin for at ”behandle” den.

Da en frivillig påpegede over for en sygeplejerske, at psykiaterne selv indrømmer, at de ikke ved, hvordan psykofarmakaene virker, sagde sygeplejersken: ”Det er nøjagtigt, hvad de sagde på et seminar, jeg lige har deltaget i – at ingen ved, hvordan medicinen virker!”

Alt i alt blev 1.136 CCHR-informationsmaterialer stillet til rådighed til sygeplejeeleverne for at informere dem om sandheden om psykiatri.


VI VIL rigtig GERNE HØRE FRA DIG

Her er, hvad nogle af de grupper og individer, der arbejder med CCHR, havde at sige om vores mission for at forbedre psykisk sundhed.

FORMAND, SAMFUNDS-NØDHJÆLPSHOLD, USA

Med CCHR har psykiaterne ikke en chance, for nu bliver de afsløret for alle deres forseelser. Forhåbentlig vil dette betyder, at folk vil tage et langt, ihærdigt kig på, hvad psykiatrien gør, og hvad fabrikanterne gør.

HØVDING, GRIQUAS KONGEHUS’ RÅD, GAUTENG, SYDAFRIKA

Psykiatere drager fordel af den uvidende, patienter bliver vildledt, og til sidst bliver de ofre, og nogle dør endda. Vi kunne sammenligne denne behandling med nazisterne. Folk bliver gjort til slaver, deres ejendom. Den psykiatriske industri gør børn afhængige af stoffer, og de ender til sidst op i psykiatriske institutioner, hvor der ikke er nogen fremtid. Med CCHR har jeg håb. Det er CCHR’s hovedopgave at uddanne Sydafrika og verden.

RÅDGIVENDE PSYKOLOG, AUSTRALIEN

Jeg var overrasket over professionalismen fra dokumentarfilmene og folkene, der talte i dem – fremtrædende psykologer, psykiatere og læger og andre sundhedsfagfolk. De er absolut oplysende. Jeres organisation er vidunderlig modig, idet de producerer og markedsfører disse, og de er utroligt gavnlige for samfundet og sundhedsbehandlere, der virkelig ikke ved, hvad der foregår. Vores læger er ikke længere helbredere, de er blevet narkopushere det meste af tiden. Det er tragedien. Det er ikke længere bare psykiaterne, der ordinerer medicin, det er den almindelige læge, der giver recepter på psykofarmaka til enhver, der kommer til klinikken. Jeg føler en masse taknemmelighed til CCHR.


FAKTA

OPLYSER MASSERNE

CCHR oplyser mennesker overalt i verden om psykiatriske overgreb. Her er statistikerne:

21

MILLIONER

CCHR-hæfter er blevet uddelt, der giver fakta om psykofarmaka og psykiatriske overgreb

190

LANDE OG TERRITORIER

hvor folk har modtaget CCHR-materialer blot i det forløbne år.

19.806

BESØGTE

CCHR’s museum Psykiatri: Skade og død, der afslører den beskidte sandhed

69.713

PERSONER

indenfor retssystemet, sygeplejen og dybdeborende journalistik blev sendt CCHR-information

16

MILLIONER

er blevet nået med CCHR’s informationsvideoer og prisbelønnede dokumentarfilm i de sidste 12 månederGØR EN ENDE PÅ PSYKIATRISKE OVERGREB

Som en almennyttig vagthund over for psykiatrien er CCHR afhængig af medlemskaber og bidrag til støtte af vores mission med at eliminere psykiatriske overtrædelser af menneskerettighederne og skabe ordnede forhold på området. For at blive en del af verdens største bevægelse, der arbejder for reformer inden for psykisk sundhed, slut dig til den gruppe, der har været medvirkende til at få vedtaget over 180 love, der beskytter borgerne mod overgreb fra psykiatriens side.

DOWNLOADS