ECT ER ”MODERNISERET”.
DET ER TORTUREN IKKE.

Presset fra offentligheden blev så intenst at psykiatere måtte give det en PR-makeover.

Først kom der et nyt navn ... ”elektrokonvulsiv terapi”. For at minimere ramaskriget yderligere reducerede de den barbariske procedure til tre bogstaver – ”E-C-T”. Så kombinerede de terapien med bedøvelse og lammende midler for at tilsløre deres patienters krampetrækninger og skrig.

Den sidste fase var at markedsføre ECT som ny og forbedret. Den var ingen af delene. Selvom det fik proceduren til at se mere acceptabel ud, var den farligere end nogensinde. Bedøvelsen og de lammende midler hæver faktisk krampetærsklen så der kræves langt mere elektricitet for at fremkalde et krampeanfald.

Nu angriber psykiatere rutinemæssigt hjernen med langt mere elektricitet end der tidligere var nødvendig for at fremkalde et krampeanfald.

Resultatet forbliver det samme: et grand mal og hjerneskade der kan være permanent. I dag kan en betydeligt forøget strøm rive huller i hjerneceller og dræbe cellerne. Elektriciteten kan også slå cellerne ihjel ved at generere varme. MRI-scanninger taget af ECT-patienter har vist ardannelse og hjernesvind – utvetydigt bevis på alvorlig skade.

HVOR MANGE STADIONLAMPER KAN DRIVES AF DEN ELEKTRICITET DER BRUGES I EN ECT-BEHANDLING? SE DOKUMENTARFILMEN FOR AT FINDE UD AF DET.
TWEET DENNE
Downloads
Psykiatri: Gør din verden afhængig af stoffer
GRATIS DOWNLOAD