DER ER INTERESSER I ECT.
OG INTERESSEKONFLIKTER.

Der er omfattende interessekonflikter mellem psykiatere, ECT-maskinfabrikanter og tilsynsmyndigheder.

Ansigtet udadtil i disse konflikter er Harold Sackeim, psykolog og førende ECT-fortaler, som har modtaget i titusindvis af dollars fra ECT-producenter og mindst ni millioner dollars i offentlige bevillinger for at ”forske” i ECT.

Sackeim og hans velgører, National Institute of Mental Health (NIMH)-psykiateren Matthew Rudorfer, er så tætte at de skrev et kapitel til en lærebog i ECT sammen.

Ved NIMH har psykiateren Sarah Lisanby, chef for en forskningsafdeling, ligeledes haft økonomiske bånd til ti forskellige fabrikanter af psykiatrisk udstyr.

Psykiateren Richard Weiner, chefpsykiateren som fjernede hjerneskade fra APA’s ECT‑samtykkeerklæring, har også været betalt konsulent for de to førende amerikanske ECT‑maskinfabrikanter, hvoraf den ene ejes af chok-psykiateren Richard Abrams. Weiners APA-arbejdsgruppe-rapport om ECT citerede over 60 af Abrams’ artikler.

Desuden er alle disse nøgledeltagere i dette indviklede spind medlemmer af redaktionsudvalget ved en førende psykiatrisk publikation om elektrochok, The Journal of ECT.

HVOR MEGET ELEKTRICITET KAN EN ECT-MASKINE RUMME? SVARET FINDES I VORES DOKUMENTARFILM.
TWEET DENNE
Downloads
Psykiatri: Gør din verden afhængig af stoffer
GRATIS DOWNLOAD