DER ER SKRIDT, VI KAN TAGE. SEKS FOR AT VÆRE PRÆCIS.

  1. Bestil eksemplarer af denne dvd, og få den ud til så mange indenfor sundhedssektoren og så mange advokater som muligt. Venner, familie, aktivistgrupper og landets lovgivere bør også få et eksemplar.
  2. Hvis du hører om nogen negative eftervirkninger fra ECT, så sørg for at det bliver rapporteret til Sundhedsstyrelsen. Du kan også lave en fortrolig rapport til CCHR.
  3. Informér dine politikere om behovet for lovreformer indenfor det psykiske sundhedsområde. Fuldt informeret samtykke bør være obligatorisk for enhver der anses for at være psykisk syg og kandidat til en hvilken som helst form for behandling af psykisk sygdom. Pres på for et permanent forbud mod ECT.
  4. Instanser og råd der fører tilsyn med psykiatere og fagfolk indenfor det psykiske sundhedsområde, kan undersøge og fratage en behandler vedkommendes autorisation i alvorlige tilfælde af forsømmelighed, uredelighed og overgreb. Indsend sådanne klager til disse instanser så overtrædelser af kodeksen afsløres for fagfolk i sundhedssektoren.
  5. Psykiatere begrænser ikke deres misbrug af patienter til elektrokonvulsiv terapi. Hvis du kender til nogen psykiater eller psykolog der har begået et seksuelt overgreb, finansielle uregelmæssigheder, uredelighed, bedrageri eller en hvilken som helst forbrydelse, så rapportér det til politiet og til CCHR.
  6. Husk: Der er ingen medicinske tester (røntgen, hjernescanninger, blodprøver osv.), der kan validere nogen af psykiatriens påstande. Rigtige læger har imidlertid mange videnskabelige undersøgelser, der kan opdage ubehandlet fysisk sygdom, der manifesterer sig som en ”psykiatrisk tilstand”. Hvis du, eller nogen du kender, oplever mental forstyrrelse, så sørg for, at der bliver foretaget en grundig, ikke-psykiatrisk lægeundersøgelse.
Downloads
Psykiatri: Gør din verden afhængig af stoffer
GRATIS DOWNLOAD