DE SKJULTE AGENTER BAG HOLOCAUST AFSLØRET

Events i Tyskland i anledning af den Internationale Holocaust Mindedag omfattede dem i München (ovenfor), Stuttgart (til højre, øverst) og Hamborg (til højre, nederst).
For at beskytte fremtidens generationer fra at falde i den samme fælde, holdte CCHR-afdelinger arrangementer på den Internationale Holocaust Mindedag for at afsløre den sande kilde til mange Holocaust-grusomheder.

Hvert år, på den Internationale Holocaust Mindedag, ærer vi minderne om ofrene for Holocaust. I 17 lande holdte CCHR-afdelinger arrangementer, der bragte frem i lyset en vigtig, dog ikke særlig bekendtgjort, skjult indflydelse bag Holocaust. Det manglende link: tyske psykiatere.

Så tidligt som 1920 foreslog psykiatere, at man skulle dræbe patienter. Da Adolf Hitler kom til magten, blev sluserne åbnet for programmer for ufrivillig eugenisk sterilisering og eutanasi. Seks psykiatriske centre brugte medicinske fagfolk, gaskamre maskeret som brusebade og masse-brænding af lig. Mere end 60 år efter Nürnbergprocessen, udstedte dr. Frank Schneider, præsident, Det tyske samfund af psykiatere, en offentlig undskyldning for psykiatriens skabelse af den ideologi, der blev nazisternes eutanasi, og deres rolle i valget af dem, der skulle slås ihjel, og det at de selv slog folk ihjel.

Scientology Kirken, medstifter af CCHR, afholdte fremvisninger af Frygtens tid: Psykiatriens rædselsregime, en dokumentarfilm, der afslører psykiatriens historie fra Nazityskland til nu til dags. I Bruxelles i Belgien talte Przemyslaw Jurkiewicz, museumsinspektør af museet for nazi-lejren Fort VII i Polen, om eksistensen af gaskamre før Anden Verdenskrig og deres testning i polske psykiatriske hospitaler, hvor hundreder blev slået ihjel.

Israelske psykiatere af i dag er børnebørnene fra nazi-eugenikere og bruger de samme teknikker, som de gjorde for mange år siden.

I Tel Aviv talte advokat Raz Misgav. Han forsvarer børn, der er fanget i socialforsorgens-system, som ofte fører til deres placering på psykiatriske institutioner. Han beskrev detaljeret, hvordan israelske psykiatere af i dag er børnebørnene fra nazi-eugenikere og bruger de samme teknikker, som de gjorde for mange år siden.

I Tyskland afholdte CCHR-afdelinger events i Berlin, Frankfurt, Hamborg, Stuttgart og München, med natteceremonier for ofrene for Holocaust og displays med titlen ”Mændene bag Hitler” og ”Eugenik og Holocaust”, placeret på en travl gade. Alle arrangementer afslørede den sande kilde til dødbringende policy og handlinger bag Holocaust, så at sådanne forbrydelser aldrig vil ske igen.


FAKTA

PSYKOFARMAKAS ”BIVIRKNINGER”

Nogle psykofarmaka har ”bivirkninger”, som omfatter selvmord og mord.

117 %

STIGNING

i recepter på psykofarmaka i USA mellem 1999 og 2013

24 %

STIGNING

i antallet af selvmord i USA fra 1999 til 2014 – er det et tilfælde?

41

MILLIONER AMERIKANERE

er på antidepressiver

65

VOLDS­HANDLINGER

som dræbte eller skadede 693 mennesker gennem 3 årtier, var af personer på eller som trappede ned på psykofarmaka

409

LÆGEMIDDEL-ADVARSLER

på psykofarmaka omfatter risici for selvskade, selvmord, vold, aggression og drabstankerGØR EN ENDE PÅ PSYKIATRISKE OVERGREB

Som en almennyttig vagthund over for psykiatrien er CCHR afhængig af medlemskaber og bidrag til støtte af vores mission med at eliminere psykiatriske overtrædelser af menneskerettighederne og skabe ordnede forhold på området. For at blive en del af verdens største bevægelse, der arbejder for reformer inden for psykisk sundhed, slut dig til den gruppe, der har været medvirkende til at få vedtaget over 180 love, der beskytter borgerne mod overgreb fra psykiatriens side.

DOWNLOADS