VANCOUVERS INDFØDTE FINDER HÅB MED EN CCHR-KAMPAGNE

Medlemmer fra Vancouvers indfødte er stolte over at åbne CCHR’s omrejsende udstilling med det mål at bistå deres folk i at forbinde sig med deres traditioner for at helbrede dem selv.
CCHR’s omrejsende udstilling, der åbnede i Vancouvers Downtown Eastside, byder velkommen til en kampagne for at redde Canadas indfødte fra ravagen af psykiatriske overgreb.

I april 2017 åbnede CCHR sin Psykiatri: Skade og død-udstilling i Vancouver, Canada, lige i Downtown Eastside (DTES), et område, der er plaget af udbredt stofmisbrug og psykiatriske programmer.

Dog ud af de 2.068 mennesker, der besøgte udstillingen, var mange også medlemmer af Canadas indfødte – de indianske canadiere. Mens de udgør 4,3 procent af Canadas befolkning, udgør de indfødte 40 procent af DTES’ borgere.

Mange af de indfødte folk, der kom til udstillingen, havde lidt tab af pårørende på grund af selvmord. Deres selvmordsrate er over dobbelt så stor som det nationale gennemsnit, men ironisk nok får de også mere ”professionel” psykisk sundheds-hjælp (dvs. psykiatrisk) end det nationale gennemsnit. Sammenlignet med det 8 procent canadiske gennemsnit, er 17 procent af den indfødte befolkning på psykiatriske programmer.

Det blev urovækkende klart, at – på trods af en højere grad af psykisk sundhedspleje – viste den stigende selvmordsprocent ineffektiviteten af disse psykiatriske programmer og behovet for, at de indfødte fandt ægte løsninger.

En indfødt udskæringskunstner delte sin historie om at miste sin søn til selvmord seks måneder tidligere. Hans søn havde været på psykofarmaka. Et barn fra en af hans tætte venner havde også for nylig begået selvmord, mens han var på psykofarmaka.

CCHR Vancouvers ansvarshavende direktør, Sharon Werner, som også er af indiansk afstamning, blev inviteret til at tale på Vancouvers Co-op Radio. Hun orienterede så høvding Tommy Curley, høvding af herkomst for ehattesaht-folket på den nærliggende Vancouver Island.

Høvdingen skrev en advarselsesmeddelelse til sit folk, der sagde: ”Psykiatrien overholder ikke vores traditioner, og overmedicineringen af vores børn er beviset. Jeg tilskynder alle mine folk til at søge traditionel helbredelse for vores sind og sjæle og at se virkelige ansvarlige læger for at får en kompetent anden mening i alle tilfælde.”

Werner sluttede sig så til høvding Curley på hans eget Tuff City morgen radioprogram, hvor de diskuterede psykiatriske overgreb. CCHR organiserede også og leverede specielle seminarer til Vancouvers indfødte befolkning.

En anden Psykiatri: Skade og død-udstilling åbnede i februar 2018 med høvding Curley, der stod for snoreklipningen. Tre seminarer viste dokumentarfilmene, Markedsføring af vanvid, Frygtens tid og Den skjulte fjende.

Indvirkningen var så stor, at på mindre end et år anerkendte det canadiske parlamentsmedlem Jean Augustinus CCHR’s arbejde og meddelte: ”Dette arbejde redder helt sikkert liv.”CCHR-grupper verden over deltager i marcher og demonstrerer i protest mod psykiatriske overgreb, som her i Sarasota, Florida.

TAGER AFFÆRE
Etabler, eller bliv medlem af en CCHR-gruppe

For at CCHR kan opnå dens mission, afhænger vi af enkeltpersoner over hele planeten, som er dedikeret til at afskaffe overgreb inden for psykisk sundhed. CCHR’s afdelinger er fortsat voksende, og vi inviterer dig til at slutte dig til os.

Få materialer fra cchrinfo.dk til dine aktiviteter, og begynd at levere fremvisninger af dokumentarfilm og at holde seminarer og underskriftsindsamlings-kampagner mod elektrochok og medicinering af børn. Du kan påkalde dig overgrebssager og gå i gang med nogen af de mange andre aktiviteter, der afslører psykiatriens bedrageri.

For at se et eksempel på en fremragende CCHR-afdeling i aktion, tag til scientology.tv, hvor formanden af CCHR i Florida, Diane Stein, påtager sig opgaven mod den psykiatriske industri og deres planer om at drage fordel af ”behandling” af børn og familier. Se også CCHR’s dokumentarfilm på scientology.tv hver lørdag kl. 18:00 og 21:00. Pacific Standard Time.

Kontakt os med information om din gruppe og alt andet, du har brug for.


GØR EN ENDE PÅ PSYKIATRISKE OVERGREB

Som en almennyttig vagthund over for psykiatrien er CCHR afhængig af medlemskaber og bidrag til støtte af vores mission med at eliminere psykiatriske overtrædelser af menneskerettighederne og skabe ordnede forhold på området. For at blive en del af verdens største bevægelse, der arbejder for reformer inden for psykisk sundhed, slut dig til den gruppe, der har været medvirkende til at få vedtaget over 180 love, der beskytter borgerne mod overgreb fra psykiatriens side.

DOWNLOADS