CCHR KRÆVER DRASTISK FORANDRING FRA STORBRITANNIENS PSYKIATERE

CCHR-marcher for at forlange at psykiatere ophører med at skade Storbritanniens børn med farlige stoffer.
CCHR UK påstår at Royal College of Psychiatrists’ Internationale Kongres prakker fupvidenskab på offentligheden som putter Storbritanniens børn i alvorlig fare.

Citizens Commission on Human Rights (CCHR) var til stede ved åbningen af dette års Royal College of Psychiatrists’ Internationale Kongres. De kom for at udfordre psykiateres etik, nemlig, at ordinere farlige psykofarmaka til britiske skolebørn, da en førende neurovidenskabsmand indrømmer at der ikke er nogen videnskab til at vise at den såkaldte attention deficit hyperactivity disorder (ADHD) overhovedet eksisterer.

Nogle psykiatere ved konferencen fortalte i fortrolighed at de var enige. På den betingelse af at han ikke ville blive citeret, indrømmede en af dem at profit er psykiatriens største motivation for dens destruktive udøvelse. En anden fortalte i fortrolighed at han ved at ADHD ikke er en virkelig sygdom. En lærer der arbejdede med børn med specielle behov i mange år sagde at betingelserne for og håndteringen af børn med ”indlæringsforstyrrelser” er frygtelige, og systemet er korrupt.

Ifølge The Guardian ”Blev næsten en million recepter for Ritalin og lignende stoffer for ADHD udleveret [i England] – mere end det dobbelte antal end for et årti siden.”

”Psykiatere har indset at efter årtier med medicinering af deres patienter uden nogen resulterende helbredelse, virker disse stoffer ikke.”

For at give den sande historie om medicineringen af børn og mange andre destruktive udøvelser, såsom de seneste forsøg på at gøre elektrochok populært igen, åbnede CCHR Psykiatri: Skade og død-udstillingen for at uddanne dem der besøgte kongressen og lokale beboere. Hr. Awil Hussein, Order of the British Empire og tidligere retsforfølgelsesmedarbejder for regenten, stod for åbningen af udstillingen og erklærede: ”Der findes over 20 millioner børn i verden på psykofarmaka. Psykiatere har indset at efter årtier med medicinering af deres patienter uden nogen resulterende helbredelse, virker disse stoffer ikke. De pusher nu andre barbariske ’behandlinger’, såsom elektrochok.”

Udstillingen underviser og informerer, men tilbyder også praktisk vejledning til lovgivere, læger, menneskerettighedsforkæmpere og private borgere i at tage handling på deres områder for at tvinge psykiatrien til at gøre rede for dens forbrydelser og overgreb.


FAKTA

PSYKOFARMAKA-PROBLEMET

Hvis du tager hen for at se en psykiater, er der chancer for at du vil tage afsted med en recept.
Her er statistikerne:

1 ud af 4

AMERIKANERE

rapporteres at tage psykofarmaka, og antidepressive midler er det mest almindelige af stofferne

80.223.280

PÅ PSYKOFARMAKA

I USA i 2017, med 3,2 millioner af dem som var under 12 år

50 %

FLERE DØDE

fra overdoser af psykofarmaka i USA end fra en heroin-overdosis

57

MILLIONER

recepter blev udfyldt i 2014 i Storbritannien, nok til hver mand, kvinde og barn

$88

MILLIARDER

bliver brugt internationalt på psykofarmaka på et årSTOP PSYKIATRISK OVERGREB

Som en almennyttig vagthund for psykisk sundhed er CCHR afhængig af medlemskaber og bidrag for at udføre dens mission med at eliminere psykiatriske overtrædelser af menneskerettighederne og skabe ordnede forhold inden for området psykisk sundhed. For at blive en del af verdens største bevægelse der arbejder for reformer inden for psykisk sundhed, slut dig til den gruppe der har hjulpet med at få vedtaget over 180 love der beskytter borgere mod overgreb fra psykiatriske udøvelser.

DOWNLOADS