SLÅR SIG SAMMEN MED NAACP FOR AT STOPPE PSYKIATRISKE OVERGREB PÅ DET SORTE AMERIKA

For at stoppe psykiatriske overgreb og elektrokonvulsiv terapi leverede pastor Fred Shaw foredrag og talte ved seminarer og omrejsende CCHR-udstillinger gennem hele USA.
Pastor Fred Shaw slog sig sammen med NAACP for at vedtage resolutioner designet til at beskytte de afro-amerikanske mod psykiatriske overgreb og elektrokonvulsiv terapi.

Pastor Fred Shaw vicepræsident for National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) Inglewood/South Bay-afdelingen og Lederen for offentlige anliggender i Citizens Commission on Human Rights (CCHR) International begyndte at arbejde på at forbedre området psykisk sundhed for over 25 år siden.

Med Den Amerikanske Psykiatriforening (APA) der appellerede til US Food and Drug Administration for at omklassificere elektrochok-maskinen til den samme sikkerhedskategori som kontaktlinser og med den høje medicinering af det sorte Amerika, var Shaw var tvunget til at gøre noget.

Og at gøre noget, det gjorde han. Han rettede sig mod medierne. Han talte på mere end 19 radioshows, såvel som på TV og gennem utallige pressemeddelelser på tryk og online og nåede i sidste ende ud til 4,9 millioner med kendsgerningerne om elektrokonvulsiv terapi (ECT) og psykofarmaka.

Men det var i 2016 at han forøgede indsatsen ved først at slutte sig til CCHR’s protestmarch med mere end 500 i løbet af APA’s årlige møde i Atlanta, Georgia. Marchens og CCHR’s efterfølgende omrejsende udstillings budskab var behovet for at forbyde ECT. Dem der sluttede sig til ham omfattede ikke kun andre NAACP-medlemmer, men medlemmer fra Black Lives Matter, 10.000 Fearless, Concerned Black Clergy og Nation of Islam.

Så forøgede Shaw presset yderligere, denne gang ledte han personligt en march med 600 demonstranter under APA’s næste årlige møde i San Diego i følgeskab med byens NAACP-afdeling og igen med budskabet: ”Forbyd Elektrochok – Det er Tortur, Ikke Behandling.” På hælene af det var der Psykiatri: Skade og død-udstillinger i Harlem og i Washington, D.C., hvor den blev udstillet for USA’s kongres-medlemmer ved den årlige Congressional Black Caucus Foundations Lovgivende Konference.

Shaw holdte også en serie foredrag til grupper, herunder Southern California Cease Fire, Southern California Against Forced Treatment, Southwest Colleges psykologiske fakultet, Los Angeles Politis Præsteråd og NAACP. Alt i alt nåede han mere end 12.000 gennem foredrag og udstillinger.

Shaws arbejde kulminerede i forslag om to NAACP-resolutioner, en om at forbyde ECT og en anden om at modsætte sig masse-medicineringen af børn med psykofarmaka. Begge blev enstemmigt vedtaget af NAACP’s nationale kontor og distribueret til alle 2.000 NAACP-afdelinger i USA.Ved at afsløre sandheden om psykiatriske overgreb, redder du liv. Fortæl os din historie.

TAGER AFFÆRE
Tager du Kampen op mod Psykiatri? Fortæl Os Om Det

Er du inspireret af historier om psykiatri der bliver bragt under loven? Har du nogensinde spekuleret over om din egen historie kunne blive fortalt?

Citizens Commission on Human Rights er et globalt netværk af kommissærer, advokater, sundhedsprofessionelle, efterforskere af svindel, børnefortalere, undervisere, mødre, fædre, søstre og brødre som alle er forbundet af et fælles formål om at genoprette menneskerettigheder og værdighed inden for området psykisk sundhed. Mens du læser dette, er du allerede en del af holdet.

Hvis du har dokumenteret, afsløret, sagsøgt, ført proces mod eller lovgivet imod psykiatriske overgreb og gerne vil dele dine udfordringer og succeser med andre, vil vi gerne høre fra dig. Din historie vil potentielt set blive præsenteret i et fremtidigt nyhedsbrev.

Send venligst din historie og dine fotografier. Det kan inspirere andre til at slutte sig til os for at gøre en ende på psykiatriske overgreb rundt om i verden.

Vi venter på at høre fra dig!


STOP PSYKIATRISK OVERGREB

Som en almennyttig vagthund for psykisk sundhed er CCHR afhængig af medlemskaber og bidrag for at udføre dens mission med at eliminere psykiatriske overtrædelser af menneskerettighederne og skabe ordnede forhold inden for området psykisk sundhed. For at blive en del af verdens største bevægelse der arbejder for reformer inden for psykisk sundhed, slut dig til den gruppe der har hjulpet med at få vedtaget over 180 love der beskytter borgere mod overgreb fra psykiatriske udøvelser.

DOWNLOADS