ET MINDEVÆRDIGT JUBILÆUM: CCHR FEJRER 50 ÅR MED RESULTATER

CCHR's 50-års jubilæumsgalla
Producer/instruktør Kevin Miller modtager CCHR’s Menneskerettighedspris
Advokat  Andy Vickery fra Texas modtager CCHR’s Menneskerettighedspris
CCHR’s 50 års jubilæumsgalla (øverst), produceren/instruktøren Kevin Miller (øverst til højre) og advokat Andy Vickery fra Texas (nederst til højre) modtager CCHR’s menneskerettighedspris.
CCHR fejrede sit 50‑års jubilæum med stil, idet de så tilbage på en historie med at beskytte menneskerettigheder og anerkendte deres våbenbrødre med deres menneskerettighedspris.

Fortalere for menneskerettigheder, lovgivere, læger, advokater og samfundsledere samledes på The Langham Huntington Hotel i Pasadena, Californien, den 13. april 2019, til Citizens Commission on Human Rights’ (CCHR) 50‑års jubilæum og uddeling af menneskerettighedspriser.

Dusinvis af officielle bekendtgørelser og breve med lykønskninger anerkendte dette skelsættende vidnesbyrd om CCHR’s mange bedrifter inden for menneskerettigheder.

I sin tale brugte borgerrettighedsadvokaten Allison Folmar fra Detroit lejligheden til at opmuntre til, at ”en hær af advokater” bør støtte CCHR’s arbejde. Folmar, det seneste medlem af CCHR’s bestyrelsesråd, hyldede ”CCHR’s 50 år med at kæmpe for retfærdighed og friheder i den psykiske sundhedssektor”.

CCHR overrakte menneskerettighedspriser til personer, der udviser eksemplarisk mod i kampen for at genoprette fundamentale menneskerettigheder inden for psykisk sundhed. Dette års modtagere omfattede advokaten Andy Vickery fra Texas, der i mere end 30 år har kæmpet mod medicinalfirmaer pga. vold og selvmord fremkaldt af psykofarmaka. Han opnåede en dom, som skabte præcedens for familien til en mand, der dræbte tre pårørende og sig selv efter at have taget et antidepressivt middel, hvor juryen afgjorde, at der var en årsagssammenhæng mellem medicinen og volden. Da Vickery modtog prisen, sagde han, at CCHR siger ”sandheden til magten, hvormed jeg mener, at de giver udtryk for en upopulær, men essentiel sandhed til folk med magt, som måske ikke ønsker at høre den”. Han anerkendte CCHR for dens ”engagement og vedholdenhed” og roste CCHR’s bestræbelser. Den anden prismodtager var forfatteren, produceren og instruktøren Kevin Miller, som har kastet lys over de dybtgående og sindsoprivende skader fra psykofarmaka gennem sine uforlignelige dokumentarfilm, Generation Rx og Letters from Generation Rx.

CCHR blev stiftet i 1969 af Scientology Kirken og professoren i psykiatri dr. Thomas Szasz, der sagde: ”Den opgave, vi sætter os for med at slås mod psykiatrisk tvang, er vigtig. Det er en ædel opgave, som vi uanset forhindringerne skal fortsætte med vores bestræbelser på at nå. Vores samvittighed kræver, at vi ikke gør mindre.”

I de sidste 50 år har CCHR i samarbejde med sine mange våbenbrødre over hele verden kæmpet mod psykiatrisk tvang. Den ser frem til, at de næste 50 bliver ved med at bringe retfærdighed inden for psykisk sundhed. Se Et kig på fem årtier med sejre for mere om CCHR’s historie med succeser i denne bestræbelse.Hvis du kender nogen, der har oplevet psykiatriske overgreb, så rapportér det til CCHR i dag.

TAGER AFFÆRE
Beskyt Mod Psykiatriske Overgreb

CCHR’s mission er at udrydde overgreb begået under dække af psykisk sundhed og at beskytte patienter og forbrugere gennem lovgivning.

CCHR modtager rapporter fra enkeltpersoner, der er blevet misbrugt, efter de søgte hjælp hos psykiatere og/eller psykologer og blev fejlagtigt diagnosticeret og tvunget til at gennemgå uønsket og skadelig psykiatrisk behandling. Dette kan omfatte psykofarmaka, der dokumenteret har forårsaget alvorlige bivirkninger, tvangsindlæggelse eller elektrochok.

CCHR er ofte i stand til at assistere folk med at indgive klager eller arbejde med deres advokater for yderligere at undersøge deres sag.

Enhver, hvis mor, kone, søster eller far, bror, søn, barn eller ven er blevet slået ihjel eller skadet af psykiatrisk ”behandling”, bør nedskrive alle detaljerne og sende enhver form for dokumentation på CCHRinfo.dk/misbrug. Alle modtagne oplysninger holdes strengt fortroligt.

Hjælp os med at stoppe overgrebene. Rapportér i dag.


SÆT EN STOPPER FOR MISHANDLINGEN

Som en almennyttig vagthund for psykisk sundhed er CCHR afhængig af medlemskaber og bidrag for at udføre dens mission med at eliminere psykiatriske overtrædelser af menneske­rettighederne og skabe ordnede forhold inden for området psykisk sundhed. For at blive en del af verdens største bevægelse, der arbejder for reformer inden for psykisk sundhed, slut dig til den gruppe, der har hjulpet med at få vedtaget over 180 love, der beskytter borgere mod overgreb fra psykiatriske udøvelser.

DOWNLOADS