NYHEDER

PROTESTERER MOD MISBRUG INDEN FOR BØRNEPSYKIATRI

Det Europæiske Selskab for Børnepsykiatri fik mere, end det forventede ved sin 18. årlige kongres i Wien, Østrig.

CCHR protesterer mod det europæiske Selskab for Børne- og Ungdomspsykiatri med et banner, der siger ”ADHD: EN FORRETNING PÅ EN MILLIARD DOLLAR FOR PSYKIATRIEN – INGEN PSYKOFARMAKA TIL VORES BØRN”.

Den smukke beliggenhed for den 18. Internationale kongres for det Europæiske Selskab for Børne- og Ungdomspsykiatri, Hofburg-paladset i Wien, Østrig, var kun en facade for den grimme sandhed om overgreb inden for børnepsykiatri. CCHR var fast besluttet på at gøre dette kendt. I anledning af dagen var der over 300 CCHR-aktivister fra Østrig, Ungarn, Tyskland, Slovakiet, Tjekkiet, Frankrig, Italien, Danmark og Grækenland, der marcherede.

De bar på et stort banner, der sagde: ”ADHD: En forretning på en milliard dollar for psykiatrien – ingen psykofarmaka til vores børn.” Demonstranterne havde skilte, der beskrev misbrug i ungdomspsykiatrien. Dette omfatter det, at mindst 20 millioner børn i dag tager psykofarmaka verden over, stoffer som kan omfatte ”bivirkninger” i form af forestillinger om mord eller selvmord. Plakater gjorde det også klart, at: ”Barndommen er IKKE en psykisk forstyrrelse.”

De marcherende blev efterfulgt af en sort rustvogn med en hvid kiste i børnestørrelse indeni og blomster til psykiatriens unge ofre. Et sådant offer var en dreng på 18 år, der døde efter 22 timers psykiatrisk behandling, hvilket omfattede fiksering i 9 timer og at blive fyldt med psykofarmaka.

Protesten stoppede ved indgangen til Hofburg-paladset, hvor fakta og statistikker om psykiatriske overgreb på børn og unge blev gjort kendt til både deltagere og forbipasserende.

DOWNLOADS