GRATIS UNDERVISNINGSPAKKE: FRYGTENS TID

Undervisningspakken Frygtens tid leveres gratis til historikere, professorer og menneskerettighedsaktivister, som holder foredrag og giver gruppeundervisning, underviser på skoler eller universiteter, eller som leder lokale undervisningsprogrammer.

Denne undervisningspakke indeholder:

  • Lærervejledningen Frygtens tid, som indeholder alle nødvendige materialer til en komplet seminarplan baseret på dokumentaren Frygtens tid: Psykiatriens rædselsregime.
  • Frygtens tid: Psykiatriens rædselsregime på dvd. (1:48) Denne chokerende dokumentarfilm fortæller sandheden om psykiatriens ugerninger og de ekstreme grusomheder begået mod mennesker før, under og efter holocaust – frastødende praksisser, der fortsætter den dag i dag. Eksperter og ofre fortæller den sande historie om psykiatrien lige fra den spæde begyndelse til nutiden, og de afslører, hvordan brugen af brutalitet og tvang er uændret og ukontrolleret.
  • Et sæt med 24 supplerende hæfter til Frygtens tid: Psykiatriens rædselsregime til seminardeltagerne, som de kan læse og give videre til andre.

Vi er i stand til at skaffe dig disse materialer gratis takket være generøse donationer fra MMK’s bidragsydere. Til gengæld beder vi dig om at holde MMK informeret om de resultater, der opnås ved hjælp af oplysningerne. Elevernes eller deltagernes tilbagemeldinger, vidnesbyrd og udtalelser fra kolleger eller professionelle, der har haft nytte af at bruge denne information, modtages gerne af MMK.

Hvis du ikke leverer klasseundervisning eller seminarer, og du gerne vil øge den offentlige bevidsthed om problemer med overgreb inden for det psykiske sundhedsområde, så opfordrer vi dig til at bestille vores gratis dvd og informationspakke.

BESTIL DIN GRATIS
UNDERVISNINGSPAKKE
-