UNDERVISNINGSPAKKEN DIAGNOSTISK & STATISTISK MANUAL: PSYKIATRIENS MEST DØDBRINGENDE SVINDELNUMMER

Undervisningspakken DSM: Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer udleveres gratis til undervisere eller seminarledere inklusive professionelle inden for lægevidenskaben, der holder foredrag og gruppeundervisning, underviser ved skoler eller universiteter, leder undervisningsprogrammer i lokalsamfundet, eller som afholder seminarer og undervisningsforløb til efteruddannelse af læger. Denne undervisningspakke indeholder:

  • Lærervejledningen DSM: Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer, som indeholder alt det nødvendige materiale, man behøver for at holde et helt seminar baseret på dokumentarfilmen.
  • Dokumentarfilmen Diagnostisk og statistisk manual: Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer på dvd. (1:18) Ved at bruge Diagnostisk og statistisk manual over psykiske forstyrrelser (DSM) kan psykiatere gennemtvinge medicinering, fjerne børn fra deres forældre og frarøve folk deres personlige frihed ved at indlægge dem på psykiatriske institutioner. Dog er DSM ikke et redskab til helbredelse, men et kompliceret pseudovidenskabeligt svindelnummer, der fungerer som motoren i en psykiatriske industri med en omsætning på 330 mia. dollars. Denne dokumentarfilm fremlægger den chokerende virkelighed, lige fra myten om hjernens kemi til psykiatere, der indrømmer, at de faktisk ikke kan definere, hvad der menes med ”psykiske forstyrrelser,” og til det faktum, at nye ”forstyrrelser” ikke indføres i bogen på baggrund af videnskabelige udredninger, men gennem en flertalsafstemning.
  • Et sæt med 24 supplerende hæfter af Diagnostisk & Statistisk Manual: Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer til seminardeltagerne, som de kan læse og give videre til andre.

Vi er i stand til at levere disse materialer til dig gratis takket være generøse donationer fra MMK’s bidragsydere. Til gengæld beder vi dig om at holde MMK informeret om de resultater, der opnås ved hjælp af oplysningerne. Elevernes eller deltagernes tilbagemeldinger, vidnesbyrd og udtalelser fra kolleger eller professionelle, der har haft nytte af at bruge denne information, modtages gerne af MMK.

Hvis du ikke leverer klasseundervisning eller seminarer, og du gerne vil øge offentlighedens bevidsthed om problemerne med overgreb inden for det psykiatriske behandlingsområde, så opfordrer vi dig til at bestille om vores gratis dvd og informationspakke.

BESTIL DIN GRATIS
UNDERVISNINGSPAKKE

Udfyld formularen herunder for at modtage din GRATIS pakke

-