Markedsføring af vanvid – gratis uddannelsespakke

Markedsføring af vanvid Undervisningspakken, der er gratis for undervisere, giver dig ikke blot de værktøjer, du har brug for til at afsløre problemet med psykiatriske stoffer, men viser dig også, hvad der kan gøres ved det.

Din GRATIS pakke indeholder:

  • MARKEDSFØRING AF VANVID: Er vi alle skøre? En dokumentarfilm, der har vundet mange priser, og som fortæller historien om det yderst indbringende partnerskab mellem psykiatrien og medicinalfirmaer, der har skabt et profitcenter, som omsætter for 80 milliarder dollars (440 mia. kr).
  • MARKEDSFØRING AF VANVID: Er vi alle skøre? Underviserens vejledning: Følger med dokumentarfilms dvd’en, Markedsføring af vanvid. Denne vejledning rummer seminarer, der kan skabe en deltagelse i klasseværelset.
  • Informationshæfter om psykofarmaka 24 kopier af seks forskellige hæfter medfølger, som detaljeret beskriver kendsgerningerne om virkningerne af psykofarmaka.

Udfyld formularen til højre for at bede om et gratis eksemplar af undervisningspakken Markedsføring af vanvid. Dine oplysninger vil blive holdt fortrolige og deles ikke med tredjepart.

BESTIL DIN GRATIS
UNDERVISNINGSPAKKE

(Tilbuddet er begrænset til en gratis pakke per underviser eller seminarleder).

-