CCHR FÅR NEVADA TIL AT ÅBNE ØJNENE FOR PSYKIATRISKE OVERGREB

CCHR gav vigtig information om psykisk sundhed til Nevadas politikere og deres rådgivere ved at bringe sin omvandrende udstilling om psykiatri til parlamentsbygningen.
CCHR gav vigtig information om psykisk sundhed til Nevadas politikere og deres rådgivere ved at bringe sin omvandrende udstilling om psykiatri til parlamentsbygningen.
CCHR gav vigtig information om psykisk sundhed til Nevadas politikere og deres rådgivere ved at bringe sin omvandrende udstilling om psykiatri til parlamentsbygningen.
Udstillingen i parlamentsbygningen lader sandhedens lys skinne på skadelige psykiatriske praksisser.

Lovgivere i Nevada har mange problemer at tumle med, mens de overvejer, om de skal stemme ja eller nej til hundredvis af lovforslag hvert år. I år omfattede lovforslagene at give mere frihed til skolevejledere og psykologer til at levere mere service inden for psykisk sundhed og adfærdssundhed til skoleelever.

Men lovforslagene tog ikke højde for den vold, der har vist sig at blive fremkaldt af mange psykiatriske medikamenter, der ordineres som del af de sundhedstjenester. Vold, der ser ud til at være stadig større i skoler, går parallelt med stigningen i psykisk sundhed og adfærdssundhed i skoler.

Og i betragtning af at Stephen Paddock, personen i Las Vegas, der skød og dræbte 58 mennesker i 2017, var på valium, er der masser af grund til at slå alarm i Nevada.

Et andet område af primær interesse i at reducere vold og selvmord er elektrokonvulsiv terapi (ECT), som kan føre til frygt, angst og forvirring såvel som hallucinationer, blandt andre ”bivirkninger”.

For at øge bevidstheden om disse problemer og andre inden for psykisk sundhed, bragte CCHR sin omrejsende udstilling, Psykiatri: Skade og død, direkte til Nevadas parlamentsbygning i Carson City under den lovgivende forsamlings 80. session.

Tre lovgivere fra Nevada var meget passende til stede for at åbne udstillingen, mens 150 politikere såvel som deres rådgivere og lobbyister fik en rundvisning og så sandheden om den forvoldte skade under dække af ”hjælp” i løbet af de to dage, udstillingen var der.


VI VIL RIGTIG GERNE høre FRA DIG

De, der har besøgt de omrejsende CCHR-udstillinger rundt om i verden deler deres personlige historier, tragedier og erkendelser.

EMBEDSMAND, ARIZONA, USA

”Jeg havde brug for information, da mine børns læge ønsker at sætte dem på psykofarmaka for ADHD. Jeg leder efter en naturlig retning. Jeg er taknemmelig for jeres udstilling, som bekræftede, hvad jeg mente om psykofarmaka.”

SKOLEINSPEKTØR, JAPAN

”Så mange børn stemples med udviklingsforstyrrelser og bliver medicineret med psykofarmaka. Sådanne børn kan forbedres med passende pleje og omgivelser. Vi må redde børn fra psykofarmaka.”

HOLOCAUST-OVERLEVER OG FORMAND, FORENING AF JØDISKE KVINDER I DRESDEN, TYSKLAND

”Indtil for nylig satte jeg ikke min families tragiske skæbne inden for rammerne af, hvad der blev vist i udstillingen. Det var skjult i det østlige og vestlige Tyskland, at nazisternes drabsmaskineri havde sine rødder i psykiatrisk arvelighedsforskning, og at dette gav den pseudovidenskabelige tankegang til udryddelsen af såkaldte ’liv, der er uværdige til liv’.”

SYGEPLEJERSKE, CHARITÉ HOSPITALET I BERLIN, TYSKLAND

”Skruppelløse psykiatere sendte mit barn i døden. Efter at være blevet traumatiseret af et brutalt overgreb ledte min søn efter hjælp på en institution. Han opholdt sig kun på det psykiatriske hospital i 22 timer, men det ødelagde hans liv. Han gik derhen frivilligt, men blev holdt tilbage i 9,5 timer og fyldt med psykofarmaka imod sin vilje. Jeg insisterede på, at han straks blev sluppet fri, men han var stadig under kraftig psykofarmaka, og mens han var i denne tilstand, gik han sig en tur udenfor, og på en eller anden måde endte han på et jernbanespor og blev ramt af et regionalt højhastighedstog. Han døde efter tvangsbehandling på det psykiatriske hospital. Uheldigvis blev jeg nødt til selv at opleve, hvad CCHR afslører – psykiatri: død i stedet for hjælp.”


FAKTA

ET KIG TILBAGE PÅ ÅRET

Det sidste år bragte ekspansion og gav CCHR’s budskab yderligere rækkevidde. Her er statistikkerne:

502.022

HÆFTER

uddelt, der afslører sandheden bag overgreb inden for den psykiske sundhedssektor

118

LANDE

hvorfra der blev bestilt CCHR-materialer

157

MILLIONER

blev nået gennem medier, der afslører den sande kilde til overgreb inden for psykisk sundhed

20.920

MENNESKER

fik en rundtur i CCHR’s Psykiatri: Skade og død-museum i Hollywood, Californien, i år

1.853

EVENTS

mod psykiatriske overgreb blev afholdt for at give en stemme til dem uden stemmeGØR EN ENDE PÅ PSYKIATRISKE OVERGREB

Som en almennyttig vagthund for psykisk sundhed er CCHR afhængig af medlemskaber og bidrag for at udføre dens mission med at eliminere psykiatriske overtrædelser af menneskerettighederne og skabe ordnede forhold inden for området psykisk sundhed. For at blive en del af verdens største bevægelse der arbejder for reformer inden for psykisk sundhed, slut dig til den gruppe, der har hjulpet med at få vedtaget over 180 love, der beskytter borgere mod overgreb fra psykiatriske udøvelser.

DOWNLOADS