DEN SKJULTE FJENDE: Bag psykiatriens skjulte dagsorden

I begyndelsen af 2013 blev en overraskende statistik offentliggjort på den officielle hjemmeside for det amerikanske forsvarsministerium. Antallet af selvmord i militæret havde i 2012 langt overskredet det samlede antal dræbte i kamp – et gennemsnit på næsten en om dagen. En måned senere kom en endnu mere tankevækkende statistik fra det amerikanske department for veteraner: antallet af selvmord blandt veteraner er nu nået op på 22 om dagen – omkring 8000 om året

yderligere oplysninger>>

Citizens Commission on Human Rights
(Menneskerettighedskommission)

Citizens Commission on Human Rights (CCHR) er en almennyttig vagthund for mental sundhed, der har bidraget til at få over 150 love og lovregler, der beskytter enkeltpersoner fra misbrug eller tvangsbehandling mv., vedtaget. CCHR har længe kæmpet for at få de grundlæggende umistelige menneskerettigheder indført for området mental sundhed. Arbejdet er dog ikke kun begrænset hertil, det går videre til fuldt ud informeret samtykke om lægelig validitet af psykiatrisk diagnose, psykiatriske behandlingers risici, retten til alle tilgængelige medicinske alternativer, og retten til at afvise enhver behandling der anses for skadelig.
Find ud af mere >>

RESULTATER

Citizens Commission on Human Rights – har fået psykiatere stillet for retten i over fire årtier

Citizens Commission on Human Rights har været på frontlinjerne for at skabe en sundhedsreform for psykiatrien og psykisk sundhed siden 1969. Anerkendt af specialrapportør til De Forenede Nationers Menneskerettighedskommission, der omtalte CCHR som ansvarlig for ”mange store reformer”, der har forhindret og beskytter folk mod psykiatriske overgreb; CCHR har også dokumenteret tusindvis af enkeltstående tilfælde, der viser, at psykiatriske stoffer og andre ofte brutale psykiatriske praksisser skaber sindssyge og forårsager vold.
hele historien >>

GØR NOGET VED DET

Bliv involveret i kampen for menneskerettigheder!

Citizens Commission on Human Rights afslører ikke kun krænkelser af menneskerettighederne i forbindelse med området for mental sundhed, men arbejder også aktivt sammen med enkeltpersoner og grupper verden over for at skabe hårdt tiltrængte reformer. Der er mange måder, som du kan hjælpe på.
yderligere oplysninger>>DOWNLOADS