MMK Uddannelsematerialer – Velkommer undervisere

Med mere end 100 millioner mennesker, der bruger receptpligtig psykofarmaka (bevidsthedsændrende) stoffer – 20 millioner, af dem er børn – er det vanskeligt at finde nogen i dag, der ikke kender nogen, der har taget en eller anden form for psykofarmaka.

Hvordan er psykofarmaka – uden nogen fysisk sygdom som skal kureres, uden at kunne helbrede og med en lang liste af bivirkninger – blevet standardbehandlingen for enhver form for stress eller hindring i livet?

Og hvordan kom psykiaterne, som fortalere for disse medikamenter, til at dominere området mentalbehandling?

Svarene på disse spørgsmål og mange andre er nøglen til forståelse af de mange sociale onder, der plager verden i dag. Bag mange af dem ligger et multi-milliard dollar psykiatrisk-farmaceutisk partnerskab, der sælger ”sygdom” for at indkassere profit fra medikamenter – ofte med risiko for folks sundhed og endog deres liv. Undervisningspakken Markedsføring af vanvid giver disse svar – såvel som de længe undertrykte løsninger på psykiske forstyrrelser, som psykiatere ikke ønsker, at du skal kende til. Disse materialer indeholder vigtig information om beskyttelse af individuelle rettigheder og om, hvordan psykiatriske krænkelser stoppes.

MMK tilbyder denne pakke GRATIS til lærer for at hjælpe dem med at uddanne andre i risikoen ved disse bevidsthedsændrende stoffer, og fremlægger oplysninger der almindeligvis ikke fortælles til patienter eller læger. Få fat i den korrekte information om psykiatrien.

For at forudbestille Markedsføring af vanvid: Er vi alle skøre? Uddannelsepakke, klik her>>

DOWNLOADS