Medlemskaber/Bidrag

Vi har brug for din hjælp i vores internationale bevægelse for at stoppe overgreb og tvang, der dagligt begås under dække af psykisk sundhed. Sådanne misbrug omfatter tvungen psykiatrisk behandling og tortur af politiske dissidenter, tvangsindlæggelse, elektrochok af ældre og den udbredte psykiatriske medicinering af børn og voksne med farlige psykofarmaka.

Dine bidrag går til at hjælpe MMK med at undersøge og afsløre de oplysninger der skjules for offentligheden, om de sande farer ved disse stoffer og skadelige behandlinger, således at internationale reformer kan opnås for at beskytte mennesker mod overgreb.

MMK er en velgørende organisation dedikeret udelukkende til at udrydde misbrug på det psykiske sundhedsområde.

ENGANGSBIDRAG

KLIK HER >>

ALMINDELIGT ÅRLIGT MEDLEMSKAB                     

Et almindeligt årligt medlemskab holder medlemmerne løbende orienteret om MMK sager, inviterer til MMK filmfremvisninger og signering af bøger, samt rettigheder til ”The Side Effects of Common Psychiatric Drugs” e-bog, og ”What is the Alternative to Psychotropic Drugs?” e-bog.

KLIK HER >>

PERSONLIGT ÅRLIGT MEDLEMSKAB                                     

Et personligt årligt medlemskab holder medlemmerne løbende orienteret om MMK sager, inviterer til MMK filmfremvisninger og signering af bøger, samt rettigheder til ”The Side Effects of Common Psychiatric Drugs” e-bog, og ”What is the Alternative to Psychotropic Drugs?” e-bog, og 10 % rabat på bøger, dvd’er og merchandise i MMK’s on-site butik.

KLIK HER >>

ÅRLIGT FIRMA MEDLEMSKAB

Et årligt firma medlemskab holder medlemmerne løbende orienteret om MMK sager, inviterer til MMK filmfremvisninger og signering af bøger, samt rettigheder til ”The Side Effects of Common Psychiatric Drugs” e-bog, og ”What is the Alternative to Psychotropic Drugs?” e-bog, 10 % rabat på bøger, dvd’er og merchandise i MMK’s on-site butik, 10 % rabat på MMK’s særlige begivenheder, og et officiel MMK firma medlemskab certifikat.

KLIK HER >>

MENNESKERETTIGHEDSFORTALER (LIVSTIDS) MEDLEMSKAB         

Et menneskerettighedsfortaler (livstids) medlemskab holder medlemmerne løbende orienteret om MMK sager, inviterer til MMK filmfremvisninger og signering af bøger, samt rettigheder til ”The Side Effects of Common Psychiatric Drugs” e-bog, og ”What is the Alternative to Psychotropic Drugs?” e-bog, 15 % rabat på bøger, dvd’er og merchandise i MMK’s on-site butik, 15 % rabat på MMK’s særlige begivenheder, og et officielt MMK fortaler-medlemskabscertifikat.

KLIK HER >>

DOWNLOADS