ANTIPSYKOTISKE MIDLER: ” DØDSFALD

Fra 2005 til 2011 er brugen af antipsykotiske midler i det amerikanske militær steget med 1.100 % – hvilket langt overstiger sammenlignelige tal for civilbefolkningen.

Syv forskellige lande plus EU har udsendt i alt 55 advarsler om de skadelige bivirkninger ved antipsykotiske midler, blandt andre:

  • 12 advarsler om død/pludselig død
  • 11 advarsler om hjerteproblemer
  • 6 advarsler om abstinenser
  • 6 advarsler om krampeanfald, slagtilfælde og rysteture
  • 5 advarsler om diabetes

http://www.cchrint.org/psychiatric-drugs/antipsychoticsideeffects

Det er specielt det antipsykotiske middel Seroquel, der er indblandet, der hvor det drejer sig om hjertestop og pludselig død for krigsveteraner. Soldaterne kalder medicinen for ”Serokill,” og den bliver ofte foreskrevet som behandling for søvnløshed – det er dog et symptom, som medicinen ikke er godkendt til af den amerikanske lægemiddelstyrelse. Det er ikke fordi et antipsykotisk middel af et andet mærke ville være at foretrække – en nylig undersøgelse i New England Journal of Medicine rapporterer, at al medicin i denne klasse fordobler risikoen for pludseligt hjertestop.

Når disse stoffer gives til et stort antal militærpersoner, kan det, der begyndte som en risiko, udvikle sig til en udbredt tragedie. Ifølge undersøgelser af neurologen dr. Fred Baughman Jr. er hele 351 soldater døde af hjertestop efter at have indtaget en medicin-cocktail bestående af antipsykotisk og antidepressiv medicin. Det fænomen er ikke noget tilfælde, hvilket kan ses, når man holder det op mod en undersøgelse fra 2004, der blandt det amerikanske militærs rekrutter i perioden 1997 til 2001 kun fandt 59 dødsfald ved hjertestop i forbindelse med øvelser, som ikke var en følge af chok eller tilskadekomst.

Trods det, at der tilsyneladende er uforklarlige dødsfald, hvor man end vender sig hen, fortsætter psykiatere med at udskrive recepter på antipsykotisk medicin – som Seroquel – i rekordstore mængder. Fra 2001 til 2011 har den amerikanske administration for veteraner og forsvarsministeriet brugt over 850 millioner dollars på Seroquel – endnu et enormt profit-center for psykofarmaka-industrien, og det foregår på aktive soldaters og veteraners bekostning.

DOWNLOADS