Videoer

MMK annoncer
Få kendsgerninger om psykiatri

Baseret på kendsgerninger og statistikker om medicinering med psykofarmaka – især af børn – afslører disse videoer fra MMK ødelæggelser og død dagligt forårsaget af den psykiatriske pseudo-videnskab.

SE ANNONCER >>

Diagnostisk & statistisk manual:
Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer

Det er psykiatriens bestseller-katalog over psykiske sygdomme – 943 sider lang – og den dækker alt fra depression og angst til stammen, tobaksafhængighed, frygt for edderkopper, mareridt, problemer med regning og endda en spædbarnsforstyrrelse – alle sammen genfortolket og stemplet som hjernesygdomme. Det er også skabelonen for International Classification of Diseases (ICD-10), som er det officielle katalog over psykiske sygdomme i Danmark og andre steder i verden.

SE FILM >>
BESTIL FILM >>

 

Markedsføring af vanvid:
Er vi alle skøre?

Den definitive dokumentar om medicinering med psykofarmaka – dette er historien om det yderst indbringende partnerskab mellem medicinalfirmaerne og psykiatrien, som har skabt en profit på 80 milliarder dollar fra salg af psykofarmaka til en intetanende offentlighed. 

 

SE FILM >>
BESTIL FILM >>

Dødelig profit:
Hvad du ikke ved om psykofarmaka

Forestil dig en 330 milliarder dollar industri, der hævder at hjælpe enkeltpersoner med formodede lægelige problemer, der endnu ikke har fremstillet en eneste kur. Denne fascinerende dokumentar river tæppet væk under den psykiatriske medicinering og afslører en brutal men solidt forankret pengemaskine.


SE FILM >>

BESTIL FILM >>

Psykiatri: Skade og død

Denne fascinerende præsentation, som tog to år at lave, afslører den ødelæggelse, der bliver forårsaget af psykiatere i hver eneste sektor af vores samfund. Beskrivende optagelser fra arkivfilm og nyere film, der viser psykiatere i aktion, øjenåbnende interviews med eksperter inden for lægevidenskab og rørende beretninger fra ofre og deres familier, gør dette til den mest komplette og stærke dokumentarfilm om psykiatrisk misbrug, der nogen sinde er blevet produceret.

SE FILM >>
BESTIL FILM >>

Psykiatriens recept på vold

Denne stærke og grafiske video dokumenterer indvirkningen af en multimillion dollar psykiatrisk-farmaceutisk industri og indeholder interviews med eksperter, forældre og ofre. Dramatiske optagelser af faktiske nødopkald fra desperate familiemedlemmer – og endda af en morder – der viderebringer den uhyggelige virkelighed bag dagens overskrifter. Her er den chokerende sandhed bag den nuværende bølge af vold, der ødelægger vores hjem, skoler og lokalsamfund.


SE FILM >>

BESTIL FILM >>

DOWNLOADS