Detaljer om undervisningspakken

Markedsføring af vanvid: Er vi alle skøre? er gratis tilgængelig for undervisere. Uddannelsespakken giver dig de værktøjer, du har brug for til at lære andre om risikoen ved sinds- og personlighedsændrende stoffer, og hvordan man effektivt kan rydde op i området for psykisk sundhed.

Uddannelsespakken indeholder:

  • MARKEDSFØRING AF VANVID: Er vi alle skøre? dvd: En dokumentarfilm, der har vundet mange priser, og som fortæller historien om det yderst indbringende partnerskab mellem psykiatrien og medicinalfirmaer, der har skabt et profitcenter, som omsætter for 80 milliarder dollars. Denne dokumentarfilm i tre dele graver dybt ned under selskabernes fernis og afslører sandheden bag de smarte markedsføringsplaner og det videnskabelige snyd, der skjuler en farlig og ofte dødelig salgskampagne.
  • MARKEDSFØRING AF VANVID: Er vi alle skøre?Lærervejledning: Denne vejledning følger med dokumentarfilmen på dvd, Markedsføring af vanvid – begge er baseret på 40 års forskning og arbejde med sundhedspersonale. Den indeholder seminarer som inddrager klassen, og dette hæfte undersøger, hvordan den psykiatriske-farmaceutiske industri har berørt hjem, skoler og virksomheder. Og overbeviser millioner om, at den eneste måde at løse deres problemer på er at ty til farlige stoffer. Seminarerne er baseret på de 13 kapitler i filmen, samt informationshæftet om de forskellige typer af psykofarmaka. Lærervejledningen inkludere også en ordliste, der definerer udtryk brugt i forbindelse med stoffer og informationsark, som kan uddeles til klassen.
  • Hæfte-serien om psykofarmaka: De seks letlæselige hæfter afslører reklamefiduserne, der fortæller om den ”gavn”, man vil få af medikamenterne. Og om de almindeligste bivirkninger ved psykofarmaka, såvel som tilgængelige behandlingsalternativer. Denne serie kaster lys over de potentielle alvorlige risici, der er forbundet med at tage antidepressive midler, antipsykotiske midler, midler mod angst/beroligende midler, psykostimulanser og humørstabilisatorer. Her findes de virkelige kendsgerninger, man sjældent kan gennemskue af den indviklede information, der står på de psykiatriske medikamenters indpakning. 24 eksemplarer af sættet på de 6 hæfter stilles til rådighed. Hvis din klasse eller seminargruppe har over 24 elever, kan du bestille 2 yderligere bundter gratis.

Hvis du er lærer, kan du forudbestille din GRATIS uddannelsespakke ved at klikke her >>

DOWNLOADS