Et budskab fra præsidenten

Snesevis af forældre nægtes retten til at vælge den form for undervisning, deres barn skal have, de tvinges til at give bevidsthedsændrende psykiatriske stoffer, eller tvinges til at lade deres børn undergå obligatorisk ”screening” for psykiske forstyrrelser, for hvilke der ikke foreligger noget videnskabeligt grundlag.

Men gennem CCHR’s arbejde:

 • Er der blevet vedtaget lovgivning i USA, som forbyder brug af elektrochok og psykokirurgi på børn.
 • Lovgivning er blevet vedtaget i Piemonte, Italien, som forbyder brugen af elektrochok på børn, ældre og gravide kvinder.
 • Love om informeret samtykke ved behandling er blevet vedtaget, og det nedbringer dermed antallet af mennesker, der udsættes for elektrochok.
 • Dyb søvn behandling – en dødelig kombination af medikamenter og elektrochok – er blevet forbudt i Australien, hvor den havde været skyld i mindst 48 dødsfald.
 • En amerikansk lov er blevet vedtaget, som forbyder, at børn bliver tvunget til at tage psykiatriske medikamenter som en forudsætning for at modtage uddannelse.
 • I flere lande er føderale love og bestemmelser blevet vedtaget mod brug af tvangsfikseringer.
 • Der er vedtaget lovgivning, der fastslår, at psykiatrisk voldtægt af patienter behandles hos straffedomstole.
 • Der er blevet skabt retslig præcedens, der sikrer, at patienterne der er blevet mishandlet psykiatere, har ret til at anlægge sag ved en civil domstol og skal modtage erstatning for den skadelige psykiatriske behandling, de har været udsat for.
 • Tusinder af borgere er blevet reddet fra ulovlig indespærring eller ulovlig tilbageholdelse, og patienter har genvundet deres juridiske og civile rettigheder.  

Psykisk sundhed kan opnås, men kun gennem:

 • Effektiv psykisk helbredelse leveret i en rolig atmosfære, kendetegnet ved tolerance, sikkerhed og respekt for folks rettigheder.
 • Ved at genoprette enkeltpersoners personlige styrke, evner, kompetence, tillid, stabilitet, ansvarlighed og åndelige velbefindende.
 • Brug af højtuddannede, etiske behandlere, som har forpligtet sig primært til deres patienters og deres patienters familiers velbefindende og ikke økonomisk vinding.

Denne beskrivelse har ingen lighed med mental behandling i dagens psykiatri. Psykiatrien producerer ikke psykisk sundhed, men snarere psykisk usundhed og millioner af ødelagte liv.

Hos CCHR arbejder vi på at bidrage til et miljø med psykisk helbredelse, som er baseret på menneskelige værdighed og anstændighed. Som et resultat af vores anstrengelser, har millioner undgået at blive hærget gennem psykiatrisk behandling.

Vi byder dig velkommen til vores hjemmeside og håber, at du vil benytte dig af denne mulighed for bedre at sikre fremtiden for dine kære, dine venner og dig selv.

Med venlig hilsen,

Jan Eastgate
Præsident for
Medborgernes
Menneskerettighedsorganisations Internationale Hovedsæde

Jan Eastgate har undersøgt psykiatrisk misbrugssager i mere end tredive år. Politikere, advokater, psykologer og borgerretsforkæmpere har beskrevet hende som en ”utrættelig bannerfører” og en person med ”enorm beslutsomhed og mod, der har udført et bemærkelsesværdigt stykke arbejde”. I sit hjemland Australien, var Ms. Eastgate med til at opnå en Royal Kommission (højeste niveau af regeringsundersøgelse) i dyb søvn behandling, en dødelig psykiatrisk praksis, der benytter en kraftig cocktail af medikamenter og elektrochok. Regeringen forbød denne praksis, og hundredvis af patienter fik erstatning. Med adresse i Los Angeles på CCHR internationale hovedkvarter i mere end femten år har Ms. Eastgate personligt foretaget undersøgelser og inspektioner af psykiatriske faciliteter og forhold i Den Tjekkiske Republik, Danmark, Grækenland, Tyskland, New Zealand, Sydafrika, Rusland og USA.

DOWNLOADS