Hæfter

Disse hæfter kan downloades og give yderligere oplysninger om psykiatrisk medicinering og overgreb mod børn samt bivirkninger fra psykiatriske stoffer.

Psykiatriske stoffer og dit barns fremtid

Dette letlæselige 16-siders hæfte gør forældre opmærksomme på deres muligheder og får dem til at stille spørgsmål ved de oplysninger, psykiatere og læger giver dem, herunder hvordan de har fundet frem til, at et barn har en ”kemisk ubalance” i hjernen, der kræver psykofarmaka eller et psykiatrisk stof. Psykiatriske stoffer og dit barns fremtid dikterer ikke, hvad forældre skal gøre; det beder dem om at bruge deres bedste dømmekraft som forældre. Men for at gøre dette, er de nødt til først at blive informeret.

Amerikanske børns stille død

I dag er den psykiatriske behandling af vores unge et spil om liv eller død, og på grund af det stigende antal døde, skal der ikke tages let på dette. Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt børn dør af psykiatrisk behandling, men snarere et spørgsmål om, hvis barn der bliver det næste. Det er et spørgsmål om, hvorvidt forældre er villige til at satse deres barns liv på subjektive psykiatriske diagnoser og farlige sinds- og personlighedsændrende stoffer og behandlinger.

Bivirkningerne ved almindelige psykiatriske stoffer

Selvom denne hjemmeside fremlægger fakta om bivirkninger ved psykiatriske præparater, kan du finde mere information i dette hæfte, bl.a. en oversigt over hvornår advarsler fra lægemiddelmyndigheder er fremkommet. Det indeholder oplysninger, som alle forbrugere bør være opmærksomme på og ignorere på egen risiko.

Det kræver Adobe Acrobat Reader, som er tilgængelig gratis ved at klikke her.

DOWNLOADS