FLÅDESTATIONSSKYTTEN VAR PÅ
DEN ANTIDEPRESSIVE MEDICIN TRAZODON

HVOR MANGE FLERE NEDSKYDNINGER FREMKALDT AF MEDIKAMENTER
SKAL DER TIL, FØR LOVGIVERNE VÅGNER OP?

”På trods af 22 internationale regulerende lægemiddeladvarsler på psykiatriske medikamenter, der påviser bivirkninger såsom mani, fjendtlighed, vold og endog drabstanker og adskillige meget omtalte nedskydninger/drab forbundet med brugen af psykiatriske medikamenter, så er der endnu ikke foretaget nogen føderal undersøgelse af forbindelsen mellem psykiatrisk medicin og meningsløse voldshandlinger.”

Det tog mindre end 48 timer at finde ud af, at gerningsmanden ved nedskydningen på flådestationen i Washington, Aaron Alexis, var endnu en i den lange række af gerningsmænd, der var på psykiatrisk medicinering.

New York Times har rapporteret, at da Aaron Alexis var i Providence på Rhode Island den 23. august 2013 og igen fem dage senere i Washington, D.C., var han blevet ordineret Trazodon, som er et antidepressivt middel med en sort FDA-etikette, der advarer om risiko for selvmord, og det er dokumenteret, at dette medikament forårsager mani og voldelig adfærd.

Nu er tolv uskyldige personer (og gerningsmanden selv) døde på flådestationen i Washington.Ja, disse meningsløse dødsfald er sørgelige, tragiske og uforståelige. Og det er på tide at pege på de ansvarlige.

(NB: Klik her for at læse en udtalelse fra psykiater Peter Breggin om det forhold, at flådestationsskytten Aaron Alexis tog det antidepressive middel Trazodon.)

Fordi politikere både føderalt og på delstatsniveau nægter at beskæftige sig med de enorme mængder af oplysninger, som afslører sammenhængen mellem vold og ordineret psykiatrisk medicin, vil masseskyderier, som eksempelvis massakren, der fandt sted ved Flådestationen i Washington, blive ved med at finde sted.

På trods af 22 internationale regulerende lægemiddeladvarsler på psykiatriske medikamenter der påviser bivirkninger såsom mani, fjendtlighed, vold og endog drabstanker og adskillige meget omtalte nedskydninger/drab forbundet med brugen af psykiatriske medikamenter, så er der endnu ikke foretaget nogen føderal undersøgelse af forbindelsen mellem psykiatrisk medicin og meningsløse voldshandlinger.

Helt ærligt, hvor mange masseskyderier skal der ril, hvor gerningsmanden har været på psykiatrisk medicinering, før lovgiverne, endelig gør, hvad der skal til for at beskytte den amerikanske befolkning?

Listen over skytter, der her fået psykiatrisk behandling og psykiatrisk medicin, er lang. På blot lidt over et år har der været tre af den form for masseskyderier, inklusive Aurora i Colorado, Newton i Connecticut og nu flådestationen i Washington, der i alt har krævet 52 dødsofre og 69 sårede. Hver gang var fællesnævneren, ligesom i talrige af andre tilfælde, at gerningsmanden enten var i psykiatrisk behandling, tog bevidsthedsændrende psykiatriske medikamenter eller begge dele.

Den påståede flådestationsskytte, Aaron Alexis, siges at have været på det antidepressive middel Trazodon.

Så mens ordensmagten fumler rundt med at finde et motiv, ville det være passende for dem at kigge på Alexis’ psykiatriske baggrund, nærmere bestemt hele hans ”behandling” med psykiatrisk medicin. Denne information er bydende nødvendig, og trods dette sker det forbløffende ofte, at oplysninger om gerningsmandens brug af psykiatrisk medicin tilbageholdes for offentligheden i månedsvis eller årevis.

Et perfekt eksempel på dette er den retssag, der blev anlagt i Connecticut for at tvinge delstatens retsmediciner til at frigive skytten Adam Lanzas psykiatriske journal og informationer om hans brug af psykiatriske medikamenter.

De samme besværligheder opstod i Aurora i Colorado, med skytten James Holmes, der også var i psykiatrisk behandling; og selv om politiet fandt antidepressive midler i hans lejlighed, så nævnte medierne det dårligt nok, og politikerne undlod helt at følge op på, hvilken rolle disse kunne have spillet i endnu et masseskyderi forbundet med brugen af psykiatriske medikamenter.

Folk dør helt unødvendigt. Disse oplysninger er ingen statshemmelighed. Den velkendte kat er sluppet ud a posen for mange år siden hvad angår forbindelsen mellem psykiatriske medikamenter og voldelighed.Selv den amerikansk lægemiddelstyrelse (FDA) har forstået det og anerkender, at psykiatriske medikamenter kan forårsage både selvmord og voldelighed.

Ironisk nok er selv militæret endelig begyndt at kigge på overordineringen af psykiatriske medikamenter, pga. epidemien med selvmord inden for militæret. Desværre har en nylig undersøgelse fortaget på vegne af det amerikanske forsvarsministerium, set på talrige faktorer, der kan have bidraget til de militære selvmord, men tro det eller ej, så undlod de at nævne brugen af psykiatriske medikamenter, der ifølge ministeriets egne data stiger hvert eneste år.

Det er ikke gode medikamenter. De forandrer sindet. FDA’s MedWatch-system afslører, at der i perioden 2004-2012 var 14.773 rapporterede tilfælde, hvor psykiatriske medikamenter havde haft voldelige bivirkninger, heriblandt 1.531 tilfælde af mord eller drabstanker, 3.287 tilfælde af mani og 8.219 tilfælde af aggression. FDA indrømmer, at mindre end 1 % af alle alvorlige tilfælde nogensinde bliver rapporteret til dem, derfor er det faktiske antal givetvis langt større.

Dette er ikke gætværk. Det er fuldt ud dokumenteret. Der er begået mindst 31 skolenedskydninger og/eller voldshandlinger i forbindelse med skoler af personer, der har taget eller som er på afvænning fra psykiatriske medikamenter, og det har resulteret i 162 sårede og 72 dræbte.

Mani, fjendtlighed, vold, selvmordtanker og endog drabstanker er bivirkninger af psykiatriske medikamenter. 22 internationale regulerende lægemiddeladvarsler på psykiatriske stoffer.

Hvilken del af disse nationale og internationale advarsler, FDA’s sorte etiketteadvarsler og den lange liste over skytter (inklusive Alexis), der bruger psykiatriske medikamenter, forstår politikerne ikke? Hvor mange flere uskyldige mennesker skal dø, fordi lovgiverne manglede mod til at undersøge den mulige forbindelse mellem psykiatriske medikamenter og vold?


Kelly Patricia O’Meara er en prisbelønnet tidligere opsøgende journalist for Washington Times, Insight Magazine, der har skrevet adskillige artikler, der afslører bedrageriet med psykiatriske diagnoser og farerne ved de psykiatriske medikamenter – inklusive sin skelsættende forsideartikel fra 1999, Guns and Doses, som afslører forbindelsen mellem psykiatriske medikamenter og meningsløse voldshandlinger. Hun er også forfatter til den meget roste bog Psyched out: Hvordan psykiatrien sælger psykiske sygdomme og sælger piller, som dræber.Før O’Meara arbejdede som journalist, var hun 16 år på Capitol Hill som kongresmedarbejder for fire medlemmer af Kongressen. Hun har en bachelorgrad i statskundskab fra Maryland Universitet.

DOWNLOADS